Dugnad på stien til gapahuken

Dugnad på stien til gapahuken

Fenomenal innsats under dugnaden på stien til gapahuken!!!
Vi fikk bært opp 30(!) sekker med sagflis, og strødd utover de aller fleste i de våteste områdene (3-4 stk som ikke ble strødd enda). 
Alle kloppene/broene er bært til steder de trengs, og vi mangler bare å plassere/tilpasse noen av de slik de skal! Siste finish på stien blir tatt gradvis frem mot Verdens Gapahukdag slik at den er i toppform til den dagen. 
Fantastisk! 😁 En stor takk til alle som møtte opp og bidro, enten det var bæring, kjøring, blåbærplukking eller kokkelering!
Takk for en kjempehyggelig lørdags formiddag!

St.Hansfeiring Bakkesanden

St.Hansfeiring på Bakkesanden

St.Hansfeiring på Bakkesanden er blitt tradisjon der bålet ble tent kl. 18.00. Bygdalaget sitt nye partytelt skjerma godt for en kald vind. I Gussiåsmesterskapet i hesteskokasting ble Simen Andersen Lange den glade vinner. I barneklassen ble det delt førsteplass for brødrene Patrik og Markus Holsether med 50 poeng og i premie fikk de crocketspill. Takk til Bygdelaget som stilte med griller, bord og benker.

Midtsommerfeiring Gamleskolen

Midtsommerfeiring på Gamleskolen

Midtsommer ble feiret på Gamleskolen med salg av rømmegrøt med spekemat, pølser, is, brus, kake og kaffe. Mesterskapet i Skotthyll gikk av stablen der Per Ståle Romuld ble vinner med hele 120 poeng. Viola Åfløydal vant barneklassen og fikk badmintonsett i premie.

Feiring av nasjonaldagen 2019

Feiring av nasjonaldagen 2019
Strålende sol i 24 grader pluss ble dagen feiret på Bygdehuset. Tog, leker, natursti, is, pølser og brus – bygdafolk og tilreisende fikk en strålende dag. Solveig Hindhammer holdt en uformell og flott tale.

Solveig Hindhammer holdt årets
17-mai tale

Konsert Kleive Arena vel i havn

The best of Hornblowers
Konserten på Kleive Arena vel i havn. Atter et forrykende show er over. Takk til den flotte dugnadsgjengen i bygdalaget. Takk til korps, band, kordamer, gjesteartister og ikke minst takk til Knut Marius Djupvik som gir alt i hver eneste låt!

Knut Marius Djupvik, AGB band, kordamene Marit, Therese, Eva, og Angvik Hornblowers

Karnevalsrennet 2019

Karnevalsrenn
i snøbyger, vind, kaldt og hustrig vær, men kl. 13.00 møtte en bra gjeng opp på Bygdehuset. Kostymene var på plass og gjengen i Bygdelaget hadde laget løype, stafett med ballkast. Små og noen store deltok. Inne kunne vi varme oss og her fikk vi kjøpt pølser med brød og stappe, brus, kaffe og kaker.

Full innsats!

Årets frivillig ble Malvin

Årets frivillig 2018 ble Malvin
Malvin Gussiås i Gussiås Bygdalag ble kåret til Årets frivillig 2018 av
Nesset Frivilligsentral og Lions Club i Nesset.
Les artikkelen i DRIVA her

Vi gratulerer!- Vel fortjent Malvin!

Laksefestival 2018

Søndag 23. september gikk årets Laksefestival av stabelen. Grunnet dårlig vær ble middag og aktiviteter lagt til Bygdahuset. Det store andesleppet resulterte i 1. premie til May Liss Sølvik, 2. premie til Malvin Gussiås og 3. premie til Eirik H. Gussiås.

Midtsommer-/St.Hansfeiring 2018

Midtsommer-/St.Hansfeiring
Midtsommertreff ved Gamleskolen med rømmegrøt og skotthyllkonkurranse.
Knut I. Gussiås vant vandrepokalen og Patrick Holseter vant barneklassen.
Kl. 18.00 var det klart for feiring av St.Hanskvelden på Bakkesanden med bål, grilling og hesteskokonkurranse og andre leker. Mye vind, skyet, ingen knott! Odd Idar Bakken vant hesteskokonkurransen.